Protectie AMURG, serviciul Dvs. funerar de incinerare umană!

Conform statisticilor, România are a doua cea mai ridicată rată a mortalității din Uniunea Europeană. Din păcate, decesul este imprevizibil și poate interveni oricând. Acest lucru ne determină să ne luăm măsuri de siguranță și să ne protejăm în privința acestui eveniment neprevăzut.

Protecție AMURG este un abonament lunar ce vă oferă protecție funerară pe perioada achitată. În cazul unui deces, serviciul funerar de incinerare umană (descris pe larg la SERVICII) este acoperit în totalitate de către compania noastră iar familia Dvs. nu va mai plăti absolut nimic!

Protecția AMURG rezolvă toate problemele legate de organizarea funeraliilor, oferind timp familiei pentru a-și lua rămas bun de la persoana iubită, aceasta având ZERO costuri pentru serviciile funerare de incinerare umană deoarece vor fi acoperite de compania noastră.

Compania noastră dispune de cea mai mare rețea funerară specializată în incinerare umană. Soluționăm în cel mai scurt timp toate problemele funerare ale clienților noștri. NOI nu putem preveni decesul dar putem controla urmările lui!

Alegeți Protecția AMURG care vi se potrivește:

…și îndepliniți cei 4 pași pentru a obține Protecția AMURG!

Orice persoană aflată sub Protecție AMURG își poate păstra protecția și după vârsta de 55 de ani!

Persoanele cu vârsta de peste 55 de ani pot beneficia de serviciul funerar de incinerare umană oferit de AMURG prin Contractul funerar din timpul vieții, disponibil AICI!  


PROTEJEAZĂ-TE ACUM!