Despre noi

Protecție AMURG este un produs al unei companii funerare românești cu capital 100 % românesc. Avem o experiență de peste 20 ani în domeniul funerar cu investiții majore în industria funerară. Suntem proprietarii unui cimitir particular în România, construit în anul 2008 pe o suprafață de 30.000 mp. Am fondat Asociația Cremaționistă AMURG recunoscută internațional din 2010 iar în anul 2014 am înființat Casa funerară AMURG, singura casă funerară online din România.

Cimitirul particular vine în întâmpinarea persoanelor greu încercate cu o varietate de servicii funerare. Punem la dispoziția clienților noștri locuri de veci în pământ, cripte din beton și columbare pentru urnele funerare. Toate produsele și serviciile noastre poartă garanția calității.
www.funerarehd.ro

Una dintre marile probleme cu care se confruntă societatea românească în prezent este criza locurilor de veci. În acest scop, am fondat în septembrie 2009 Asociația Cremaționistă AMURG, cea care susține incinerarea la nivel național și militează pentru dreptul incinerării. În fiecare an, la Alba Iulia, Președintele Asociației Cremaționiste AMURG, Marius Rotar, în parteneriat cu Universitatea „1 Decembrie 1918” organizează Conferinţa Internaţională „Dying and Death in 18th-21st Century Europe” (Moarte şi murire în secolele XVIII-XXI în Europa).


www.incinerareamurg.ro

Casa Funerară AMURG este unica structură din industria funerară românească care GARANTEAZĂ prin contractul funerar din timpul vieţii că dorinţa oricărei persoane de a fi incinerată va deveni realitate. Societatea noastră propune o alternativă la ceea ce se numeşte pregătirea pentru moarte, oferind o practică modernă, raţională, estetică și avantajoasă din punct de vedere economic pentru toți cei ce o aleg.www.casa-funerara-amurg.ro

Repatrieri AMURG are misiunea de a ajuta orice român decedat în Europa. Compania noastră funerară rezolvă toate problemele legate de repatrierea persoanelor decedate și dispune de cea mai mare rețea funerară specializată în repatrieri din Europa.
 

www.repatrieriamurg.ro

Fundația AMURG este o organizație de caritate nonguvernamentală ce își dedică activitatea persoanelor greu încercate de viață. Viziunea fundației AMURG este de a contribui la o societate în care dragostea față de oameni primează iar persoanele cu posibilități îi ajută pe cei care au nevoie.
www.fundatiaamurg.ro

Aceștia suntem NOI … cei care vă propunem protecția AMURG!